Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax mogelijk zonder leider tegen AZ’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen AZ en Ajax op het programma. En het zou goed kunnen dat de Amsterdammers het dan moeten gaan doen zonder sterkhouder Nicolas Tagliafico. Hij heeft een flinke zwelling onder een oog overgehouden aan het gewonnen duel met Willem II (3-1).

Ajax-trainer Erik ten Hag moet zodeonde nog even afwachten of hij zondag tijdens de uitwedstrijd tegen AZ een beroep kan doen op zijn linksback. “Zijn oog zat flink dicht. Dus we moeten even kijken hoe dat zich ontwikkelt”, zei Ten Hag die Tagliafico naar de kant haalde voor Lisandro Martínez.

“Verder is iedereen heel uit het duel met Willem II gekomen. Dat heeft de dokter me net verteld”, aldus Ten Hag. Omdat Ajax geen echte linksback als back-up heeft, is de kans groot dat Ten Hag tegen AZ wederom voor Martinez kiest als Tagliafico niet kan spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.