Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolai Jörgensen ziet wintertransfer in het water vallen’

Het ziet er niet uit dat Nicolai Jorgensen deze transferperiode nog een transfer gaat maken. Het Engelse WBA zou zijn afgehaakt en ook Galatasaray is geen optie meer.

Galatasaray is voornemens om Mostafa Mohamed naar Istanbul te halen. Volgens de Turkse topclub zijn er onderhandelingen gaande met El Zamalek over een huurtransfer, met een optie tot koop. Bij witte rook lijkt een overstap van Jörgensen naar Feyenoord uitgesloten.

Jörgensen hield afgelopen zondag de deur open voor een vertrek uit Rotterdam. De Deense spits, die inmiddels zijn basisplaats weer terug heeft bij Feyenoord, gaf aan de club een transfersom te gunnen. Trainer Dick Advocaat wil hem daarentegen liever niet kwijt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.