Voetbal4u.com

‘Ajax ziet toptarget vertrekken naar FC Cincinnati’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax lijkt mis te gaan grijpen in de strijd om de Braziliaanse spits Brenner. Hij is namelijk onderweg naar het Amerikaanse FC Cincinnati waar Jaap Stam aan het roer staat. Dat weten diverse Amerikaanse en Braziliaanse media te melden.

Volgens GloboEsporte betalen de Amerikanen een bedrag van 11 miljoen euro aan Sao Paulo en kan dat bedrag middels bonussen nog verder oplopen. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf zei onlangs nog dat Brenner voor 12 miljoen euro was aangeboden in Amsterdam.

“Het is nu aan Ajax om de knoop door te hakken”, zei Verweij. “Dat is wel een hele interessante optie, hij is daadwerkelijk aangeboden bij Ajax. Het is weer een speler van São Paulo en als je kijkt naar de track record van zowel David Neres als Antony, dan kan het zomaar voor de derde keer prijs zijn als je bij die club gaat winkelen. Het schijnt een hele goede spits te zijn; het is een talent. Hij is al aangeboden en Ajax weet wat hij moet kosten, dus de beslissing ligt echt in Amsterdam.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *