Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana wil na dit seizoen vertrekken bij Ajax’

Andre Onana heeft besloten dat hij deze zomer een transfer wil gaan maken. Hij had afgelopen zomer al plannen om voor een buitenlands avontuur te gaan, maar mede door de coronacrisis kwam de keeperscarrousel maar mondjesmaat in beweging.

De Ajax-doelman zag de ideale aanbieding uitblijven en dus bleef hij ‘gewoon’ nog een jaar in Amsterdam. Onana is gelukkig bij Ajax, ware het niet dat hij zich realiseert dat nóg een Eredivisie-seizoen niet goed is voor zijn ontwikkeling.

SPORT weet dat Onana in de zomer dan toch echt wenst te vertrekken. Ajax zal meewerken als er een acceptabel bod komt, al lijkt de hoofdprijs al niet meer haalbaar door een kortlopend contract (medio 2022). Op dit moment geldt Borussia Dortmund als de topfavoriet voor de Ajacied.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.