Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax stuurt speler van 8 miljoen naar NK Istra 1961

Ajax heeft Hassane Bande naar het Kroatische NK Istra 1961 gestuurd. Het gaat om een huurtransfer.

Op de eigen website schrijft Ajax: “De verhuur aan de Kroatische club is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. Het contract van de 22-jarige vleugelaanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023.

Bandé maakte in 2018 de overstap van KV Mechelen naar Ajax, dat miljoenen voor hem neertelde. In de zomer liep hij echter meteen een zware blessure op en na een lange revalidatie kwam hij amper nog aan spelen toe. In 2019-2020 werd hij al even uitgeleend aan FC Thun uit Zwitserland, maar ook dat werd geen succes.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.