Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen: ‘De hele organisatie bij Ajax is aan het wankelen’

Analist Johan Derksen vreest voor Ajax. De laatste weken is het erg onrustig bij de Amsterdammers en klap op de vuurpijl kunnen ze nu een jaar geen beroep doen op doelman Andre Onana vanwege een positieve dopingtest.

“De hele organisatie wankelt”, oordeelde Derksen maandagavond in Veronica Inside. “Twee grote talenten lopen zo transfervrij de deur uit, je hebt dat geneuzel met Nouri, waardoor je toch een beetje een nare uitstraling krijgt en je hebt deze twee incidenten”, verwijst hij naar André Onana en Sébastien Haller (niet ingeschreven voor Europa).

Derksen merkt dat de Amsterdammers worden uitgelachen om die reden. “Dat is het grote, trotse Ajax. Veel mensen in Nederland hebben daar leedvermaak over.”

Overigens liet Ajax-directeur Edwin van der Sar maandagavond al weten dat de VI-analist ‘een hoop onzin’ zou verkondigen. Daarbij noemde hij Derksen niet specifiek, maar gezien de timing was de link snel gelegd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.