Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax overweegt om contract Andre Onana te verlengen’

Marc Overmars is tijdens een gesprek met ESPN ingegaan over de situatie rondom doelman Andre Onana. “Het is dramatisch voor hem en ook voor ons”, aldus Overmars. “Hij heeft nu nog een contract voor een jaar. Een dezer dagen gaan we het er zo snel mogelijk met zijn mensen over hebben natuurlijk. Dat kan twee kanten op.”

Gevraagd werd aan Overmars of de doelman niet moreel verplicht is om een nieuw contract te tekenen. “We zullen de komende week gaan kijken hoe alles er voor staat”, zo gaf hij aan. “Dit is zo’n lastig verhaal. Wij weten ook al dat dit een tijdje gaande is. Wat gebeurt er als je over een half jaar een keeper hebt die het hartstikke goed doet? Wat houdt dat dan in als je met André verlengd. Maar verlengen kan wel tot de mogelijkheiden horen.”

Ajax koos er bewust niet voor om een nieuwe doelman te halen. “Wij hebben genoeg vertrouwen in Maarten”, zei hij daarover. “Komende zomer dien we dan wel weer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.