Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona wil Ajax-middenvelder deze zomer overnemen’

Presidentskandidaat Joan Laporta heeft grote plannen met FC Barcelona. Ook al staat er weinig geld op de rekening van de Catalaanse club hij wil toch uitpakken met de komst van Ryan Gravenberch.

Dit weet het medium Don Balon te melden. De 18-jarige middenvelder van Ajax moet voor zo’n 35 miljoen euro de overstap maken naar Camp Nou en op termijn ervoor zorgen dat het middenveld van de Catalanen weer gaat draaien als tijdens de eerste regeerperiode van Laporta, toen Xavi en Andrés Iniesta daar speelde.

Laporta ziet in Gravenberch het laatste puzzelstukje voor het Barça-middenveld van de toekomst, bestaande uit Frenkie de Jong, eigen jeugdspeler Riqui Puig en dus Gravenberch. Wel zal er eerst iemand verkocht moeten worden om de transfersom te kunnen betalen, schrijft Don Balon.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.