Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lasse Schone gaat tekenen bij SC Heerenveen’

Lasse Schone staat voor een rentree in de Eredivisie. Volgens Voetbal International gaat hij namelijk tekenen bij SC Heerenveen. Hij zou vrijdag medisch worden gekeurd in Heerenveen, waarna hij de hereniging rond kan maken.

Tussen 2002 en 2006 speelde hij al in de jeugdopleiding van de Friezen. Door de toenmalige concurrentie leidde dat echter niet tot een doorbraak in het Abe Lenstra Stadion.

Via De Graafschap, NEC, Ajax en Genoa keert Schöne nu terug op het oude nest. De middenvelder liet begin januari zijn contract ontbinden bij de Italianen en kan daardoor transfervrij overstappen naar Heerenveen. Recentelijk werden ook Ajax en FC Twente genoemd als opties, maar het is dus Heerenveen geworden.

De zaakwaarnemer Schöne bevestigde enige tijd geleden al dat een Eredivisie-comeback de voorkeur geniet. Zijn wens om het EK te halen speelt daarbij een grote rol.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.