Voetbal4u.com

‘Ex-vrouw betrapte Dirk Kuyt op vreemdgaan’

Er in informatie gelekt naar het roddelblad Prive over de gestrande relatie van Dirk Kuyt en zijn vrouw Getrude. Een vriendin zou tegenover het blad uit de school zijn geklapt. Kuyt zou zijn vrouw langere tijd hebben bedrogen.

“Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen. Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen”, vertelt de vriendin van Gertrude in het roddelblad.

Tijdens een vakantie op Aruba in 2020 klapte de boel. “Er waren toen veel spanningen. Gertrude dacht dat deze reis naar hun huis daar verlichting zou geven. (…) Maar in plaats van dat ze naar elkaar toegroeiden, zou Dirk voor het eerst zijn twijfels over hun gezamenlijke toekomst hebben geuit. Hij had tijd voor zichzelf nodig.”

Gertrude wilde – vooral voor de kinderen – bij elkaar blijven, maar Dirk zat met zijn hoofd en hart al bij zijn minnares en maakte de scheiding definitief. Gertrude besefte dat nog niet, ook al kwamen er rekeningen voor parkeerbonnen, restaurants en boetes binnen: allemaal vanuit hetzelfde gebied, in Amsterdam-Zuid.

“In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had. Toen viel alles op z’n plek. Dat ging om de Kate, over wie Privé vorige week schreef. Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken. Maar ja..”, stamelt de vriendin van Gertrude tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *