Voetbal4u.com

Eredivisie Wilfred Genee wil Van der Vaart en Theo Janssen naar VI halen

Wilfred Genee ziet het wel zitten om twee nieuwe tafelgasten te gaan begroeten bij Veronica Inside. Hij denkt namelijk dat Rafael van der Vaart en Theo Janssen er uitstekend bij zouden kunnen passen.

In de ochtendshow op Radio Veronica heeft Genee Janssen, die vooral voor RTL (Europa League) veel analyseert, aan de lijn: “Wanneer maak je de overstap, Theo?” Waarop het Vitesse-boegbeeld lacht: “Ik heb nog niks gehoord, hè!”

Dat verbaast Genee: “Ik heb het bij Marco (Louwerens, zenderdirecteur Talpa, red.) neergelegd: ‘Janssen en Rafael van der Vaart moeten we hebben.'” Ook John de Mol, baas van de zender, zou een rol van betekenis kunnen gaan spelen. Janssen: “Als John aan m’n nummer wil komen, lukt dat sowieso wel. Mijn contract loopt tot de zomer, tot na het EK.”

En Genee belooft dan tot slot:”Ik ga weer bellen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.