Voetbal4u.com

Eredivisie Promes naar Spartak-fans: “Fans, ik hou van jullie”

Quincy Promes ziet een overstap naar Spartak Moskou wel zitten. En daarom flirt de aanvaller van Ajax alvast met de fans van de Russische club. Hij beantwoordde woensdagmiddag via social media een nieuwe flirt van Tedesco.

Spartak zond een persconferentie van de coach uit op Instagram Live en de Oranje-international was één van de toeschouwers. “Fans, ik hou van jullie”, aldus Promes, waarna Tedesco een boodschap had. “Als Quincy kijkt: gas erop, we wachten, we wachten al heel lang“, liet hij weten in het Duits. Tevens vertelde hij dat de clubleiding er ‘alles aan heeft gedaan’ om Promes op te halen bij Ajax. “Natuurlijk hoop ik dat Promes zo snel mogelijk hierheen komt, maar ik kan de club niks kwalijk nemen.”

Vorige maand leek de terugkeer van Promes naar de Russische topclub op een haar na gevild. Doordat hij momenteel verdachte is in een strafzaak, maakt de deal echter gecompliceerder. Ajax-directeur Marc Overmars liet vorige week nog weten dat de transfer waarschijnlijk wel rond komt, al is het sindsdien vrij rustig. Doel van Spartak is om Promes te huren van Ajax met een optie tot koop. Op 25 februari sluit de transfermarkt in Rusland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.