Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Brain Brobbey verruilt Ajax voor FC Barcelona’

Brain Brobbey is erg populair op de buitenlandse transfermarkt. De aanvaller heeft een aflopend contract bij Ajax en heeft daarom erg veel opties. De Spaanse media linkt hem nu aan FC Barcelona.

Het is inmiddels wel algemeen bekend dat de Catalanen in financieel zwaar weer verkeren: de schuld bedraagt al meer dan één miljard euro. Barça wil iemand als Erling Haaland maar wat graag hebben, maar de Noorse Golden Boy is zo goed als onhaalbaar vanwege de transfersom die hij moet kosten.

Memphis Depay wordt zowat elke maand wel in verband gebracht met een transfer naar het Camp Nou, maar vandaag kunnen we opeens lezen dat oefenmeester Ronald Koeman de naam van Brobbey heeft laten vallen bij het technisch secretariaat. De jonge Ajacied is een interessante optie omdat hij niet zoveel (alleen een salaris) hoeft te kosten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.