Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid meldt zich bij Feyenoord met miljoenenbod’

Volgens het Spaanse medium Don Balon heeft Real Madrid zich bij Feyenoord voor Marcos Senesi. De mandekker is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Rotterdammers en zou openstaan voor een zomers avontuur. Verschillende clubs worden aan hem gelinkt en ook Real Madrid heeft Senesi op het lijstje gezet.

Real Madrid wil ondanks de coronacrisis een grote slag slaan in de zomer. Het contracteren van Erling Braut Haaland of Kylian Mbappé is de wens, waardoor er weinig geld overblijft voor een eventuele opvolger van Sergio Ramos. Het Spaanse medium weet dat Senesi daarom een serieuze optie is.

Diens prijskaartje in combinatie met zijn potentieel zouden Real alert maken. Ook heeft hij eLaat een reactie achter

Your email address will not be published.