Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Twee vraagtekens bij PSV voor clash met Olympiakos’

Donderdag speelt PSV de return tegen het Griekse Olympiakos. De Eindhovenaren moeten flink aan de bak want ze moeten een 4-2 nederlaag weten goed te maken. Ze hopen in dat duel te kunnen beschikken over Mohamed Ihattaren.

De talentvolle spelmaker moest het uitduel in Piraeus aan zich voorbij laten gaan door ziekte en het is nog niet duidelijk of hij er donderdag aanstaande wel bij kan zijn. In principe begint hij dinsdag weer aan de groepstrainingen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, en zou ‘normaal gesproken’ terug kunnen keren voor de allesbeslissende wedstrijd tegen de Grieken. Zeker is dat nog niet.

Of Olivier Boscagli weer kan spelen is ook nog niet duidelijk. De Franse verdediger viel in de heenwedstrijd tegen Olympiakos uit met een hoofdblessure en hij miste daardoor ook de confrontatie met Vitesse (3-1). Boscagli heeft een ‘flinke wond tussen zijn ogen’ en alleen als die genezen is kan hij donderdag halen. Mocht dat niet lukken, dan lijkt Nick Viergever zijn aangewezen vervanger.

Tenslotte is wél zeker dat Ibrahim Sangaré, Cody Gakpo en Noni Madueke er in ieder geval niet bij zullen zijn in het Philips Stadion. Sangaré kreeg een gele kaart in Griekenland en is geschorst (net als aanstaande zondag tegen Ajax), terwijl Gakpo en Madueke nog altijd niet voldoende hersteld zijn van hun blessures. Armando Obispo is op de weg terug, maar voor hem komt het duel ook te vroeg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.