Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bekritiseerde Jens Toornstra geeft duidelijk signaal af’

De selectie van Feyenoord zit op het moment niet op dezelfde lijn. Volgens clubwatcher Mikos Gouka heeft Jens Toornstra intern een duidelijk boodschap afgegeven.

Voor de camera nam Toornstra de selectie zondag in beschemring. “Hij wordt nu op social media beschuldigd dat hij tegen is, maar Toornstra is juist een van de spelers waarvan bekend is dat hij al bij de eerste loonofferronde vond dat spelers moesten inleveren, dat hij er sociaal bewogen naar keek. Dat doet hij nu weer, maar er is verdeeldheid in die groep”, stelt Gouka in de AD Voetbalpodcast.

Daar voegt Gouka aan toe: “Er zijn jongens die het misschien wat minder interessant vinden. Jongens uit Zuid-Amerika, jongens die op de bank zitten, die nog maar een kort contract hebben en liever niet inleveren. Dat speelt toch allemaal mee. Als je de openingsfase zag in Enschede, leek het er wel op alsof ze er niet allemaal met hun hoofd bij waren. Ik kan niet in de hoofden kijken, maar misschien speelde dat toch wel mee.”

Gouka vindt wel dat de Feyenoorders ‘een signaal’ moeten afgeven. “Het is simpel: Feyenoord gaat een campagne starten waarin ze sponsors en supporters vragen wederom af te zien van hun geld. Dat kan je alleen doen als er al een signaal vanuit de spelersgroep is gekomen.”


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.