Voetbal4u.com

Eredivisie Sven van Beek spreekt intentie uit voor de toekomst

Sven van Beek speelt de rest van het seizoen voor Willem II. De mandekker wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord. In Tilburg krijgt hij de kans om zich weer te laten zien.

Aan Voetbal International vertelt de Feyenoord-huurling: “Mijn contract bij Feyenoord loopt af. Ik wil mezelf in de kijker spelen, dat is de bedoeling. Het gaat om de toekomst van Willem II, maar ook om mijn toekomst. Ik wil laten zien dat ik het nog kan, de mensen die denken dat ik altijd geblesseerd ben tonen dat ik er nog ben.”

“Ik ben nuchter genoeg”, vervolgt Van Beek. “Ik had ooit wat voor ogen en wil er nog steeds alles voor doen, maar ik moet ook realistisch zijn. De ambitie misschien een beetje bijscherpen. Dit is geen eindstation, voor nu is het goed. En misschien ga ik wel blijven als ik het echt naar mijn zin heb. Ik wil het plezier weer terugvinden, dat had ik niet echt meer. Als je weet dat je niet gaat spelen, beleef je het allemaal toch wat anders.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.