Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Erik ten Hag krijgt een opvallende opvolger bij Ajax’

De kans bestaat dat trainer Erik ten Hag Ajax aan het einde van het seizoen zal gaan verlaten. En wie moet hem dan opvolgen na zijn succesreeks in Amsterdam?

Journalist Mikos Gouka vindt dat niet zo’n groot probleem. “Het is niet dat Erik ten Hag alleen Ajax aan het voetballen kan krijgen”, stelt de Feyenoord-watcher in de AD Voetbalpodcast. “Er zijn zat trainers die met het goede materiaal van Ajax aan de slag kunnen. Dat wil niet zeggen dat Ten Hag het niet goed heeft gedaan, maar we moeten ook niet overdrijven.”

“Ik denk dat er genoeg kandidaten zijn, maar het moet wel bij de club passen”, vervolgt Gouka. “Er zijn ook buitenlandse trainers die denk ik graag in Amsterdam willen werken. Ik denk dat Ajax niet in de war hoeft te zitten als Ten Hag vertrekt. Je zou het intern ook met Van der Gaag kunnen oplossen, die er in Amsterdam volgens mij goed opstaat.”

Mitchell van der Gaag is momenteel actief bij Jong Ajax, dat tiende staat in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder had hij teams als Excelsior en NAC Breda onder zijn hoede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.