Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis praat met Arne Slot over zijn aflopende contract’

Arne Slot gaat volgend seizoen aan de slag bij Feyenoord als hoofdtrainer. De oefenmeester hoopt de sterspeler te kunnen behouden die nog een contract heeft tot medio 2022.

Berghuis sprak al meerdere malen uit een transferwens te hebben en zou volgens het Algemeen Dagblad deze zomer voor een bedrag van maar vier miljoen euro opgehaald kunnen worden in Rotterdam. Feyenoord Transfermarkt weet echter dat de technische staf van volgend seizoen, die onder leiding zal staan van Arne Slot, in gesprek is gegaan met de aanvaller.

Doel van dat gesprek was om Berghuis ervan te overtuigen in Rotterdam te blijven en zijn Feyenoord-contract uit te dienen. Volgens het doorgaans betrouwbare medium staat de captain van de Stadionclub daar ‘niet onwelwillend’ tegenover, maar dat zou wel betekenen dat Feyenoord geen transfersom zal ontvangen voor Berghuis.

De Rotterdammers namen Berghuis in 2016 voor ruim zes miljoen euro over van Watford. In De Kuip werd hij al snel onmisbaar en was hij basisspeler van het elftal dat in 2017 kampioen van Nederland werd. In totaal heeft de Apeldoorner al 65 competitiegoals gemaakt voor Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.