Voetbal4u.com

Eredivisie Theo Janssen krijgt nieuwe functie bij Vitesse

Theo Janssen gaat bij Vitesse aan de slag als talentbegeleider. Dit weet de Gelderlander vandaag te melden.

“Janssen (39) voert met Vitesse nog gesprekken over de exacte invulling van de werkzaamheden, die in de zomer moeten ingaan. De functie van talentbegeleider is nieuw bij de eredivisionist”, zo klinkt het. Janssen is nu nog actief als trainer van Vitesse O18.

“De ex-prof moet in de ogen van de clubleiding jeugdspelers individueel gaan coachen. Daartoe behoort tactische scholing. Het voetbalinzicht van de Arnhemmer wordt algemeen erkend. Ook veldtraining zit in het takenpakket. De clubicoon zal bij meerdere teams moeten aanschuiven”, aldus De Gelderlander.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.