Voetbal4u.com

Eredivisie Daley Blind een vraagteken voor duel tegen PSV

Zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op de kalender en Ajax lijkt daar gehavend heen te gaan. Vooral achterin zal het puzzelen gaan worden voor trainer Erik ten Hag.

Trainer Erik ten Hag kon donderdag al geen beroep doen op backs Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico, maar de personele zorgen zijn nu nóg groter geworden. “Mazraoui is zeker niet beschikbaar, Tagliafico zullen we moeten afwachten en helaas staat ook achter Daley Blind (donderdag de vervanger van Tagliafico als linksback, red.) een vraagteken”, somt hij desgevraagd op in gesprek met Ajax TV. “Die is met klachten uit de wedstrijd gekomen.”

Ten Hag vertrouwt echter op de breedte van zijn spelersgroep. “Daarvoor heb je een selectie. Als ze er dus niet bij kunnen zijn, zullen we dat moeten opvangen. En we hebben laten zien dat deze selectie dat goed kan.”

Eredivisie-koploper Ajax trapt zondag in Eindhoven om 14.30 uur af tegen de nummer twee. Het onderlinge verschil is bij aanvang zes punten, maar Ajax heeft ook nog één wedstrijd minder gespeeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.