Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-spits Lucas Pratto maakt nieuwe transfer’

Lucas Pratto maakt komende zomer mogelijk alweer een nieuwe transfer. Momenteel wordt hij door River Plate uitgeleend aan Feyenoord maar een succes is het niet. Nu zou hij zijn loopbaan kunnen voortzetten bij het Braziliaanse Atletico Mineiro.

Feyenoord heeft na dit seizoen de optie om met River Plate te onderhandelen over een definitieve overstap van Pratto. De bonkige spits speelt echter nauwelijks de laatste weken en zou bovendien niet staan te springen om salaris in te leveren, waardoor er van beide kanten geen enkele intentie lijkt om het dienstverband door te trekken naar volgend seizoen.

In principe keert Pratto dus weer terug naar River Plate. De grootmacht uit Buenos Aires zou daar niet om staan te springen en zou daarom overwegen om de spits opnieuw te verhuren aan Atlético Mineiro. Zij hebben zich nog niet officieel gemeld, maar een hereniging zou wel degelijk worden besproken als we Braziliaanse media mogen geloven.

Pratto speelde tussen 2015 en 2017 al voor Atlético Mineiro, waar hij 42 goals maakte in 107 duels. Via São Paulo verhuisde hij vervolgens naar River Plate.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.