Voetbal4u.com

“Het is een mislukt seizoen aan het worden bij PSV”

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV speelt vandaag de kraker tegen Ajax. De Eindhovenaren moeten winnen om bij te blijven in de titelrace. Prominenten John van den Heuvel (misdaadverslaggever) en Tijs van den Brink (presentator) hebben er een hard hoofd in.

De eerstgenoemde zegt tegen Omroep Brabant: “Het is een mislukt seizoen aan het worden op deze manier. Bij mij is het glas altijd half vol en ik put moed uit dingen die misgaan. Er ligt zeker een enorme druk op zondag tegen Ajax dat goed in vorm is. Ik krijg het bijna niet uit mijn strot maar Ajax is sterker dan PSV. Ik hoop dat de ploeg boven zichzelf uitsteekt. Het seizoen is dan nog een heel klein beetje gered, maar dit Ajax gaat de eerste plek niet meer uit handen geven. PSV is het aan zijn stand verplicht om dan voor de tweede plek te gaan.”

Van den Brink vult aan: “Het zou fijn zijn als PSV zondag wint, al ben ik er wel somber over. Ajax is sinds januari erg goed, daar moet je reëel in zijn. Tegelijk is het een wedstrijd op zichzelf. Waar ik wel van schrok, is dat sommige jongens de negentig minuten niet aankunnen, Malen en Thomas waren donderdag (tegen Olympiakos in de Europa League, red.) op. Het is jammer dat nu niet alles lukt, maar PSV en Schmidt moeten doorbouwen. Ik heb er vertrouwen in.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *