Voetbal4u.com

Zlatan Ibrahimovic wordt gefileerd door LeBron James

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Baskerballer LeBron James heeft hard uitgehaald naar Zlatan Ibrahimovic. Hij vecht namelijk voor het recht van donkere mensen, maar Zlatan vindt dat hij zich vooral moet bezighouden met basketballen.

“LeBron is fenomenaal in wat hij doet, maar ik houd er niet van dat wanneer mensen een bepaalde status hebben, ze tegelijkertijd aan politiek gaan doen”, vertelde Zlatan over James. “Doe waar je goed in bent: je beroep. Ik speel voetbal, omdat ik de beste ben in voetbal. Ik doe niet aan politiek. Als ik een politicus was, zou ik politiek bedreven hebben.”

James reageerde in eerste instantie niet op de uitlatingen van Zlatan, maar na de wedstrijd tegen de Portland Trail Blazers van vrijdagavond deed hij dat alsnog. Hij noemde Zlatan ‘een hypocriet’. “Ik ga mijn mond niet houden over dingen die niet oké zijn”, aldus James. “Ik praat over ongelijkheid, sociaal onrecht en racisme. Ik weet wat er gebeurt, ik heb een groep van meer dan 300 kinderen op mijn school die hetzelfde meemaken. Die hebben een stem nodig”, sluit hij af.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *