Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek gaat terugkeren naar de Eredivisie’

Donny van de Beek verruilde deze zomer Ajax voor een avontuur bij Manchester United. Een succes werd het niet. De middenvelder moet het doen met een reserverol.

Volgens de bookmakers van OddChanger ligt het voor de hand dat Van de Beek daarom komende zomer al weer gaat vertrekken, ook omdat met name Bruno Fernandes simpelweg onverslaanbaar is in de pikorde. Maar naar welke club? De bookie schat de kans het grootst in dat de man uit Nijkerkerveen terug gaat keren bij Ajax. Per ingezette euro op een reünie krijg je er zes terug, mits het uitkomt natuurlijk.

“De 23-jarige Van de Beek was een publiekslieveling in de Johan Cruijff Arena, en maakte deel uit van de ploeg die de halve finale van de Champions League haalde in 2018/2019. Een terugkeer zou niet onlogisch zijn, ook al moedigde directeur Edwin van der Sar de speler al meermaals aan voor zijn kans te blijven gaan in Manchester. Een hereniging in Amsterdam zou Van de Beek terugbrengen in zijn comfortzone, waardoor hij terug kan groeien naar het niveau dat hij behaalde op het moment dat ook Real Madrid op hem aasde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.