Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie buitenlandse clubs in de markt voor Riechedly Bazoer’

Riechedly Bazoer heeft zich dit seizoen door zijn goede spel bij Vitesse in de interesse gespeeld van drie buitenlandse clubs. Met name in de Franse competitie staat hij er goed op. Dit weet de Telegraaf te melden.

Volgens de ochtendkrant zijn Olympique Marseille, Olympique Lyon en Lille OSC alle drie geïnteresseerd in de 24-jarige verdediger annex middenvelder. De Telegraaf stelt Bazoer zich met zijn ontwikkeling van spelmaker tot controleur in de kijker heeft gespeeld.

Ook ploeggenoot Oussama Tannane staat er goed op. De aanvallende middenvelder mikt in de zomer op een nieuw buitenlands avontuur, nadat hij in januari nog een ‘toptransfer’ in het water zag vallen. “Er was een grote kans voor hem”, zegt Letsch over de 27-jarige smaakmaker. “Daar hebben we open over gesproken en we zouden ons constructief hebben opgesteld om hem die kans te gunnen. Het is uiteindelijk niet doorgegaan en als trainer ben ik erg blij dat hij bij ons is gebleven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.