Voetbal4u.com

Eredivisie ‘De Boer sprak met Ajax over terugkeer van Donny van de Beek’

Ronald de Boer heeft met de directie van Ajax gepraat over een mogelijke terugkeer van Donny van de Beek. De analist weet nu dat er van een terugkeer momenteel geen sprake van is.

“Ik heb het erover gehad met Ajax en ik kreeg te horen dat het momenteel niet gaat gebeuren”, vertelt De Boer over een mogelijke terugkeer van Van de Beek bij Ajax, tegenover talkSPORT. “Hij heeft Manchester United ook niet gevraagd om met Ajax te praten. Donny richt zich volledig op het herstel van zijn enkel. Het is niet waar dat hij om een vertrek heeft gevraagd bij United.”

De Boer weet via zaakwaarnemer Guido Albers dat Van de Beek niet happy is met zijn rol bij United. “Hij heeft slechts twee keer een basisplaats gehad in de Premier League. Dat is natuurlijk niet waar hij op hoopte toen hij bij United kwam. Hij maakt zich alleen nog geen zorgen, al wil hij elke wedstrijd spelen. Donny gelooft er nog steeds in dat hij kan slagen in Engeland. Hij zal na dit seizoen de balans moeten opmaken en kijken wat zijn status is bij de club. Hij moet zichzelf dan afvragen of hij daar nog steeds succesvol kan worden. Zo niet, dan is een vertrek misschien wel het beste.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.