Voetbal4u.com

Eredivisie Daley Blind ziet loting tegen Manchester United wel zitten

Ajax wist zich gisteren ten koste van Young Boys te plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. Daley Blind is tevreden met het resultaat.

De Ajacied was hersteld van blessureleed en stond op het middenveld. Hij zag dat zijn team het in het begin nog wat lastig had met de Zwitsers. “De eerste 20 minuten waren lastig, daarin gaven ze vol druk. Ze kregen veel corners”, zei Blind bij ESPN. “Maar we hebben niet echt grote kansen weggegeven en daarna werd het wat makkelijker voor ons en bleven we langer aan de bal. De tweede helft was het eigenlijk meer een flipperkast.”

Blind kon het fysiek prima aan, maar werd door Erik ten Hag in de tweede helft wel gewisseld. Dat leek uit voorzorg te zijn en bovendien stond de belangrijke speler op scherp. “Het ging goed, ik ben blij dat ik weer deel uitmaakte van het elftal. Geen last, dus goed om er weer bij te zijn. Het was een pittige wedstrijd en ik was graag blijven staan, maar ik kon er wel mee leven.”

Vrijdag zal bij de loting duidelijk worden wie Ajax treft in de kwartfinale. Manchester United, de oude club van Blind, zit ook nog in het toernooi. “Ik kijk uit naar de volgende ronde en de loting. Het zou leuk zijn om Manchester te treffen, maar als ik moet kiezen het liefst in de finale. Maar dan moeten we daar wel eerst komen, dus laten we eerst kijken wie we de volgende ronde gaan aanpakken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.