Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang zet krabbel onder contract tot 2024 bij Club Brugge’

Noa Lang lijkt een contract tot medio 2024 te gaan ondertekenen bij Club Brugge. Hij wordt gehuurd door de Belgen van Ajax met een verplichte koopoptie van zes miljoen euro. Dit weten Belgische media te melden.

Lang kent een ongekend goed seizoen bij Club, dat afstevent op een nieuwe landstitel. Tot nu toe maakte de vleugelspeler in de Jupiler Pro League twaalf doelpunten en gaf hij zeven assists. Daar had de jeugdinternational 21 wedstrijden voor nodig. Inmiddels zou zijn waarde volgens Transfermarkt al zijn gestegen tot twintig miljoen euro.

Club Brugge maakt binnenkort zijn entree op de beurs en volgens Het Gazet van Antwerpen staat in de prospectus dat Lang tot medio 2024 aan de club verbonden is. De koploper van België wil zelfs overigens nog niks loslaten over de situatie van Lang. Dat gaat volgens Belgische media pas gebeuren als de 21-jarige rechtspoot komende zomer definitief de stap naar Brugge maakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.