Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet miljoenendeal verdampen’

Ajax had gehoopt dat Lisandro Magallan deze zomer definitief zou vertrekken maar het ziet er somber uit voor de Amsterdammers. Hij staat namelijk met Crotone voor degradatie uit de Serie A.

“Hoewel de Argentijn doorgaans in de basis staat bij de Zuid-Italianen, mag op basis van zowel de aanstaande degradatie als de defensieve prestaties (Crotone is, ruim, de meest gepasseerde defensie in Italië) niet verwacht worden dat Crotone gebruik zal maken van de opgenomen afkoopsom van 9 miljoen euro in de huurdeal”, zo weet de Amsterdamse krant.

Razvan Marin zal wél definitief te vertrekken bij Ajax. Ook Cagliari moet vrezen voor afdaling uit de Serie A, maar zij hebben een verplichte koopoptie bedongen en zijn daarom verplicht om de miljoenen over te maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.