Voetbal4u.com

Engeland ‘Cristiano Ronaldo werd gepest bij Manchester United’

Bij Manchester United groeide Cristiano Ronaldo uit tot één van de beste spelers van de wereld. Toch had hij het in het begin niet makkelijk in Engeland.

Voormalig United-aanvaller Mads Timm doet in zijn boek Red Devil een onthulling over Ronaldo. The Sun citeert: “Ronaldo was als voetballer buitengewoon, en als persoon ook. Net als ik werd Ronaldo gepest toen hij naar de club kwam. Met zijn haar, dat hij snel daarna afknipte, en zijn welhaast acrobatische manieren om de coaches te imponeren.”

“Spelers als Gary Neville en Ole Gunnar Solskjaer waren constant naar hem aan het schreeuwen. Het speciale aan Cristiano Ronaldo was dat hij het gevecht met de hierarchie meteen aan besloot te gaan. En hij won”, vervolgt Timm. “Hij was totáál anders dan de rest van zijn teamgenoten. Hij gaf anderen geen ruimte. Het was alleen ik, ik ik. Cristiano Ronaldo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.