Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dit is waarom Vitesse vandaag van Ajax zal gaan winnen’

Vitesse neemt het vandaag in de bekerfinale op tegen Ajax. Theo Janssen speelde in het verleden voor beide clubs maar hij hoopt dat Vitesse deze pot zal winnen.

Aan Ajax Showtime vertelt de voormalige spelmaker: “Dat is wel duidelijk. Ik ben opgegroeid met Vitesse, ben altijd al supporter geweest en heb er het grootste gedeelte van mijn loopbaan gespeeld. Ik heb natuurlijk wel een jaartje bij Ajax gespeeld en als Ajax tegen iemand anders had gespeeld, was ik voor Ajax geweest. Alleen nu is het wel duidelijk dat ik Vitesse aanhang.”

Janssen denkt ook dat Vitesse een goede kans maakt de cup te winnen: “Voor Ajax is het een tussendoortje op weg naar de titel en dat is het verschil. Voor Ajax is de titel het belangrijkste en de beker is een prijs die ze graag willen winnen, terwijl voor Vitesse het winnen van de beker een absolute hoofdprijs is. Het seizoen van Ajax is niet wel of niet geslaagd met het winnen van de beker en bij Vitesse speelt dat denk ik een grotere rol.”

Hij sluit af: “Ik hoop op een spannende wedstrijd met veel goals. Ik vind het vaak niet heel leuk om naar finales te kijken, maar laten we hopen dat we een mooie finale gaan krijgen met veel doelpunten.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.