Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag kandidaat bij Bayern Munchen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Bayern Munchen is opzoek naar een nieuwe trainer. Hansi Flick heeft namelijk aangekondigd aan het einde van het seizoen te zullen vertrekken.

Na de 2-3 zege op VfL Wolfsburg van zaterdagmiddag zei de coach: “Ik heb de selectie zojuist laten weten dat ik de clubleiding na de 0-1 zege op Paris Saint-Germain op de hoogte heb gesteld van het feit dat ik van mijn contract af wil. Het was voor mij belangrijk dat de spelers het van mij hoorden. Ik ben de club zeer dankbaar dat ik deze spelersgroep heb mogen leiden.” Flick ontkende niet dat hij wel aan de slag wil gaan bij het Duitse nationale team: “De DFB is altijd een optie waar iedere coach wel aan denkt.”

Er wordt bij onze oosterburen al volop gespeculeerd over mogelijke opvolgers en daarbij wordt de naam van Ten Hag ook genoemd. Tussen 2013 en 2015 was de huidige Ajax-trainer al werkzaam bij Bayern München, als eindverantwoordelijke bij het B-team.

Hij heeft echter nogal wat concurrentie, want ook Massimiliano Allegri (clubloos, oud-Juventus) en Julian Nagelsmann (RB Leipzig) worden met de positie van hoofdcoach bij Der Rekordmeister in verband gebracht. Ten Hag kreeg in een eerder stadium al een belletje van Borussia Mönchengladbach, maar was niet geïnteresseerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *