Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil langer door met technisch directeur John de Jong’

PSV en technisch directeur John de Jong willen langer met elkar door. Hij heeft in Eindhoven nog een contract dat loopt tot de zomer van 2022.

Dat schrijven Voetbal International en het Eindhovens Dagblad lthans. Met Gerbrands en Schmidt moet De Jong een ‘driemanschap’ vormen, zoals dat eerder gebeurde met Gerbrands en Marcel Brands en Phillip Cocu. Hoewel er eerder nog veel kritiek was op de keuzes van De Jong, die met onder anderen Ritsu Doan, Timo Baumgartl Bruma, Toni Lato en Kostas Mitroglou nogal wat miskleunen maakte twee zomers geleden, is het tij afgelopen zomer in de transferwindow gekeerd.

De aanstelling van Schmidt en het in diens kielzog naar Eindhoven komen van onder anderen Mario Götze en Philipp Max heeft het krediet bij de achterband enorm vergroot voor De Jong. De clubleiding is derhalve ook tevreden over zijn werkzaamheden en wil graag langer door met de technisch eindverantwoordelijke, die als voetballer tussen 2000 en 2008 onder contract stond in het Philips Stadion.

De eerste aankoop voor het nieuwe seizoen is al gedaan door De Jong: keeper Joël Drommel werd na een soap overgenomen van FC Twente. Voor zijn eigen diensten was naar verluidt eerder belangstelling van AS Roma, maar dat is nooit écht concreet geworden. Met de aanstaande verlenging van zijn in 2022 aflopende verbintenis, gaat De Jong zijn toekomst dus verbinden aan die van PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.