Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat deze zomer proberen om Davinson Sanchez terug te halen’

Volgens de Engelse roddelpers gaat Ajax deze zomer een poging wagen om Davinson Sanchez terug te halen naar Amsterdam. Jaren geleden vertrok de mandekker naar Tottenham Hotspur.

Het is wél de vraag hoe Ajax dit financieel voor elkaar wil boksen, want in de zomer van 2017 verkochten de Amsterdammers de centrumverdediger nog voor 42 miljoen euro aan de Spurs en zijn huidige marktwaarde wordt geschat op 35 miljoen euro.

In de winterstop betaalde de officieuze landskampioen 22,5 miljoen euro aan West Ham United voor Sébastien Haller, maar Sánchez is hoogstwaarschijnlijk nóg duurder. Toby Alderweireld (eveneens Tottenham) zou een goedkopere optie zijn, maar is ook een stukje ouder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.