Voetbal4u.com

Engeland ‘Hakim Ziyech moet Chelsea gaan verlaten’

Afgelopen zomer verruilde Hakim Ziyech Ajax voor een avontuur bij Chelsea maar een succes is het niet te noemen. Hij is onder de nieuwe trainer Thomas Tuchel vooral bankzitter.

“Weer op de bank”, oordeelde Ziggo Sport-analist Marco van Basten zondagavond in Rondo. “En als hij erin komt, komt hij als spits of zo. Kan hij ook, omdat hij gewoon een goede speler is. Maar ik vind het treurig om te zien.”

Van Basten is dan ook duidelijk: “Dat systeem dat deze trainer speelt, dat is gewoon niet goed voor Ziyech. Dan moet je als Ziyech zeggen: weet je wat, ik ga pleite. Ik praat nu voor Ziyech: moet je luisteren, ik heb met die man niks, ik moet weg hier. Want het heeft ook geen zin.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.