Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag was ook kandidaat bij RB Leipzig’

Erik ten Hag is populair op de transfermarkt. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano was hij ook een kandidaat om trainer te worden van het Duitse RB Leipzig.

De Duitsers moeten op zoek naar een nieuwe trainer aangezien Julian Nagelsmann na dit seizoen vertrekt naar Bayern München. In plaats van de trainer van Ajax lijkt nu Red Bull Salzburg-trainer Jesse Marsch komende zomer naar Leipzig te vertrekken.

Ten Hag werd afgelopen tijd regelmatig gelinkt aan een overstap naar het buitenland. Onder meer Borussia Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt en Bayern München werden genoemd, terwijl hij ook hoog op de lijst zou staan bij Tottenham Hotspur. Zelf heeft hij aangegeven er van uit te gaan ook volgend seizoen nog bij Ajax te zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.