Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jurgen Dirkx volgt Ruud van Nistelrooy op bij PSV’

Jurgen Dirkx zal volgend seizoen aan het roer staan bij PSV onder de 18. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij volgt Ruud van Nistelrooy op, die komend seizoen voor de groep van Jong PSV zal staan.

Stijn Schaars zal waarschijnlijk zijn assistent worden, terwijl ook Wilfred Bouma vermoedelijk bij de technische staf komt. Schaars is momenteel assistent-trainer van PSV Onder 17, terwijl Bouma diezelfde rol vervult bij Jong PSV.

Dirkx doorliep als speler de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot 74 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Bovendien was hij zeven seizoenen als trainer actief binnen de jeugdopleiding om in 2018 als assistent van Mark van Bommel bij de A-selectie te komen. Nadat Van Bommel in december 2019 werd ontslagen vertrok ook Dirkx bij de club, maar hij keerde afgelopen winter weer terug om weer binnen de jeugdopleiding actief te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.