Voetbal4u.com

Engeland ‘Ajax wilde Donny van de Beek terughalen naar Amsterdam’

Volgens de Engelse boulevardpers heeft Ajax de afgelopen tijd geprobeerd om Donny van de Beek terug te halen. Maar Manchester United is niet bereid om met Ajax hierover in gesprek te gaan.

United heeft nog altijd grote plannen met Van de Beek, die voor veertig miljoen euro overkwam van Ajax, maar een moeizaam debuutseizoen beleeft op Old Trafford. The Mancunians hebben de Oranje-international verteld dat hij geduld moet hebben en dat zijn kans nog komt, hoewel hij dit seizoen moeite had om zijn stempel te drukken op het spel.

Van de Beek zat onlangs om tafel met manager Ole Gunnar Solskjaer. Tijdens dat gesprek uitte de Noorse manager zijn vertrouwen in de Nederlander, weet de boulevardkrant. United zal komende zomer dan ook elk aanbod afslaan voor de oud-Ajacied, die ondanks zijn geringe speeltijd is uitgegroeid tot een ‘fan favourite’. ‘United heeft meer vertrouwen in Van de Beek dan rivaliserende clubs lijken te realiseren’, concludeert The Sun.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.