Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal wil Andre Onana voor een fooi overnemen van Ajax’

Arsenal wil Andre Onana deze zomer gaan overnemen van Ajax. Dit weet het medium Goal te melden. Een eventuele overgang is wel afhankelijk van de uitspraak over de dopingschorsing van Onana.

Onana werd afgelopen februari voor twaalf maanden geschorst vanwege het overtreden van de dopingregels. Daardoor ziet Ajax de transferwaarde van de doelman fors kelderen, getuige het bod dat Arsenal in gedachten heeft. Volgens Goal denken The Gunners aan acht miljoen euro, een absolute bodemprijs. De vraag is of Ajax hiermee akkoord gaat. De club zou eerst rond de 35 miljoen euro verlangen, maar neemt nu mogelijk genoegen met een kleine veertien miljoen euro.

Ajax hoopte het contract van Onana, die hierna nog een jaar vastligt, te verlengen, maar bereikte daar geen akkoord over met zijn zaakwaarnemer. De deur lijkt echter nog niet helemaal gesloten.

Voor de interesse van Arsenal geconcretiseerd kan worden, wacht men in Londen af wat het CAS met de zaak-Onana gaat doen. Ajax heeft bezwaar gemaakt tegen de schorsing van een jaar en hoopt deze omlaag te kunnen brengen. De verwacht is dat het CAS in juni uitspraak gaat doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.