Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax stuurt Nicolas Tagliafico op vakantie

Nicolas Tagliafico heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax gespeeld. Hij wordt namelijk volgende week al door de Amsterdammers op vakantie gestuurd.

Daarnaast zou het ook kunnen betekenen dat de 28-jarige back tegen FC Emmen (4-0 zege) zijn laatste duel in het Ajax-shirt heeft gevoetbald. Tagliafico staat immers in de belangstelling van diverse clubs, waaronder Leeds United en Internazionale, en directeur voetbalzaken Marc Overmars liet al doorschemeren dat een zomers vertrek van de Argentijn niet onrealistisch is.

Ten Hag wil er voor zorgen dat zijn spelers fit aan het volgende seizoen beginnen. Waar nodig zullen spelers die in de zomer actief zijn voor hun nationale teams extra vakantie krijgen en dat geldt dus bijvoorbeeld voor Tagliafico. Ook spelers die op het EK onder 21 in actie zullen komen, zouden vervroegd op vakantie kunnen worden gestuurd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.