Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax grijpt mogelijkheid aan om Brobbey weer over te nemen van Leipzig’

Mocht de mogelijkheid zich voordoen om Brian Brobbey terug te halen naar Ajax dan zou trainer Erik ten Hag deze met beide handen aanpakken. Dat liet de Ajax-trainer weten op een vraag van De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij.

Brobbey tekende in maart een contract bij Leipzig, maar inmiddels is duidelijk dat zowel trainer Julian Nagelsmann als technisch directeur Markus Krösche vertrekt bij de Bundesliga-topclub. Juist die twee maakten zich hard voor de komst van de negentienjarige spits, die bij Ajax uit zijn contract loopt.

Ten Hag werd voorgelegd of het een ‘gekke gedachte is om Brobbey terug te kopen’. “Wij zoeken nog een spits en Brobbey mag wat mij betreft blijven”, reageert de coach tijdens de persconferentie. “Ja, wat mij betreft is terughalen bespreekbaar, maar ik wil als trainer gewoon een zo sterk mogelijke selectie. Als het zou kunnen zou ik er zeker over nadenken en ervoor openstaan maar ik weet niet of dat een mogelijkheid is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.