Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana gaat Ajax voor zes miljoen verlaten’

Het ziet ernaar uit dat er weinig van de eens zo hoge transfersom van Andre Onana gaat overblijven. Arsenal wil hem graag inlijven en dit is de mening van clubwatcher Charles Watts.

Via zijn eigen YouTube-kanaal laat Watts weten: “Ajax wil voor zover ik weet tien tot vijftien miljoen pond hebben voor Onana, maar Arsenal en andere geïnteresseerde partijen denken hem goedkoper in te kunnen lijven. Het zou dan gaan om zes tot acht miljoen pond.”

Dat zou betekenen dat Onana amper tien miljoen euro oplevert, waar Ajax eerder aan veertig miljoen euro dacht. Door de dopingschorsing en een volgend jaar aflopend contract lijkt 75% van de transferprijs dus volledig te verdampen.

Watts benadrukt dat zelfs een lage transfersom nog niet voldoende is. “Arsenal is geïnteresseerd en mocht zijn schorsing gereduceerd worden tot bijvoorbeeld acht maanden, dan is het een optie. Zo ver wil Arsenal wel gaan en dan gaan ze een aanbieding presenteren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.