Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eran Zahavi gaat PSV verlaten na overval’

Het ziet ernaar uit dat Eran Zahavi niet zal gaan terugkeren bij PSV. Volgens sportverslaggever Tal Shorrer van Channel 13 zal de brute inbraak van zondagmiddag een breuk tot stand brengen.

“Zulk soort overvallen komen hier vrijwel nooit voor”, zo laat Shorrer weten aan AT5. Dat uitgerekend de grote sportheld in die situatie komt, valt slecht in Israël. “Hij is het symbool van een winnende Israëlische speler. Daar hebben we er niet veel van. Eentje, en die werd gisteren in Amsterdam overvallen.”

“Hij is een ster en dat weet hij. En hij wil ook behandeld worden als een ster. Sommige mensen bewonderen het, anderen houden er niet van. Maar hij is onbetwistbaar de belangrijkste sportman van het moment”, zo vervolgt Shorrer, die een terugkeer naar zijn geboorteland voorziet. “Dit was één avontuur te veel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.