Voetbal4u.com

Jupiler League Club Brugge wil Noa Lang deze zomer niet laten gaan

Club Brugge hoopt dat Noa Lang ook na de zomer nog voor de club speelt. De aanvaller maakt furore bij de Belgen en staat in de belangstelling van vele clubs. Leeds United heeft naar verluidt interesse in de ex-aanvaller van Ajax, terwijl ook Duitse clubs worden genoemd.

“Hij is nog jong en volgens mij is het beter dat hij nog een jaartje bij Club Brugge blijft”, geeft Clement aan bij Eleven Sports.

Al beseft de trainer van Club Brugge ook dat het moeilijk wordt om Lang te houden. Zeker als Club Brugge mogelijk een miljoenenbedrag kan krijgen. “We kunnen over geen enkele speler zeggen of hij volgend jaar nog blijft. Uiteraard ligt Noa hier nog even onder contract en wij willen hem dolgraag houden”, aldus Clement.

Lang heeft nog een contract tot medio 2024 bij Club Brugge, dat hem voor zo’n zes miljoen euro overnam van Ajax. Inmiddels is zijn transferwaarde naar verluidt gestegen naar twintig miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.