Voetbal4u.com

Eredivisie Eran Zahavi speelt seizoen uit bij PSV

Eran Zahavi is niet van plan om te stoppen bij PSV. Hij wil het seizoen dan ook gaan uitspelen bij de Eindhovenaren.

Op Instagram laat Zahavi weten: “Ik wil iedereen bedanken voor de steun die mijn vrouw en kinderen hebben gekregen. Het is belangrijk voor ons om duidelijk te maken dat we dit zeer waarderen. We voelen ons erg geliefd in Nederland. Gisteren heeft de burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema, red.) mijn familie gebeld om haar steun uit te spreken en dat vinden we heel bijzonder.”

Over de nabije toekomst is Zahavi dan ook duidelijk: “Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen. We zullen tot het einde van het seizoen blijven en onze missies voltooien!” Daarna richt de 33-jarige spits zich tot zijn vrouw Shay. “Mijn lieve vrouw, ik dacht al dat je sterk was. Maar na deze zaak besef ik dat je nog veel sterker bent dan ik me kon voorstellen. Ik hou van je.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.