Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet denken aan komst van Steven Bergwijn’

Ajax wil zich graag gaan versterken met de aanvaller Kameldeen Sulemana maar zijn transferwaarde stijgt explosief. Clubwatcher Mike Verweij sluit een alternatief dan ook niet uit.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij over Sulemana: “Manchester United heeft nog geen bod gedaan. Als Ajax snel is en bereid is om te betalen wat FC Nordsjaelland wil hebben, dan kunnen ze hem kopen. Maar ik denk dat ze inmiddels ook naar alternatieven aan het kijken zijn. Sulemana willen ze beslist hebben, maar als dat heel moeilijk wordt, dan moeten ze doorschakelen.”

Verweij weet niet welke namen er op het lijstje staan, maar komt met een suggesite. “Steven Bergwijn zou ik een heel goed alternatief vinden. Ik zou dat een geweldige speler voor Ajax vinden. Dan kun je ook een leuk plaagstootje richting Eindhoven uitdelen. PSV heeft het andersom met Malen gedaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.