Voetbal4u.com

Nicolai Jörgensen: ‘Feyenoord wilde 15 miljoen’

In het kampioensjaar van Feyenoord was Nicolai Jorgensen één van de uitblinkers. Hij maakte veel doelpunten en was belangrijk voor het team. Hij had dan ook de clubs voor het uitzoeken.

In gesprek met het medium Sporx onthult de spits: “Niet alleen Newcastle deed me een aanbieding, maar ook andere clubs. Er was bijvoorbeeld de mogelijkheid om naar één van de grote teams van de Turkse Süper Lig te vertrekken.”

Jörgensen gaat verder: “Dat wilde ik ook heel graag! Ik zat met mensen van Fenerbahçe om de tafel en ook Galatasaray was concreet, allebei heel erg goede clubs. Maar daarnaast waren er partijen uit de Primera División die me wilden hebben.”

Uiteindelijk ging dit allemaal niet door, omdat Feyenoord flink wilde cashen voor zijn (toen nog wel) goalgetter. De Rotterdammers wilden minstens 15 miljoen euro hebben; te veel voor de Turkse clubs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *