Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lisandro Martinez maakt transfer naar FC Barcelona’

Volgens sportjournalist Guillem Balague heeft FC Barcelona interesse om Lisandro Martinez over te nemen van Ajax. Ze zien in hem de opvolger van Gerard Pique.

De veelzijdigheid van de Ajacied is daarbij een grote pre; hij kan natuurlijk niet alleen in het hart van de verdediging spelen, maar óók op de linkerflank én op het middenveld.

Wil Barça daadwerkelijk spijkers met koppen slaan, dan zal de grootmacht wel de portemonnee moeten trekken. Het contract van Martínez in de Johan Cruijff ArenA loopt immers nog door tot medio 2023 en zijn transferwaarde wordt geschat op een slordige 23 miljoen euro. Bovendien is hij een vaste waarde onder oefenmeester Erik ten Hag.

Balague weet te vertellen dat (de transfervrije) Eric García van Manchester City sowieso een contract gaat tekenen in het Camp Nou-stadion. Ook de toekomst van Emerson van Real Betis (Barcelona is mede-eigenaar) zou in Catalonië liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.