Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oussama Tannane tekent snel bij Fenerbahce’

Oussama Tannane staat voor een toptransfer naar de Turkse topclub Fenerbahce. Turkse media brengen Tannane al langer in verband met Fenerbahce, geruchten die door zijn landing in de Turkse hoofdstad alleen maar meer werden bevestigd.

Tannane aast al langere tijd op een transfer. De middenvelder beleefde een fantastisch seizoen in de Eredivisie. Namens Vitesse was hij acht keer trefzeker en leverde hij bovendien twaalf assists.

Ook Fenerbahce heeft zijn verrichtigingen gevolgd. De club heeft volgens de kranten een driejarig contract klaarliggen voor de spelmaker, die voor zijn derde avontuur in het buitenland kan gaan. Eerder speelde de ex-speler van SC Heerenveen en Heracles in Frankrijk en Spanje. In de Ligue 1 acteerde hij voor Saint-Étienne, Las Palmas was zijn werkgever in La Liga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.